Voorwaarden

De voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij je aankoop
De winkel van Owie is niet verantwoordelijk voor schade door verkeerd gebruik van het product. Wij adviseren het gebruik van de handpoppen door kinderen onder de 3 jaar alleen onder toezicht van een volwassenen. Mocht je alsnog vragen hebben, stel ons deze gerust voordat je een bestelling plaatst om eventuele misverstanden te voorkomen.

Levertijd
Als het artikel op voorraad is wordt deze direct na ontvangst van betaling verstuurd. Als de bestelling in ons atelier moet worden vervaardigd wordt er pas begonnen aan het vervaardigen van de artikelen als de betaling is ontvangen, hiervan wordt je op de hoogte gebracht via de mail met daarin de verwachte leverdatum (wij streven ernaar binnen 10 werkdagen te leveren).

Verzending
Je ontvangt een mail ter bevestiging van de verzending.
De winkel van Owie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens het verzenden, of voor het kwijtraken van een zending. Je kunt je bestelling via ons laten verzekeren, dit brengt extra verzendkosten met zich mee.

Retourzending
Alle producten van Owie zijn uniek en met veel zorg gemaakt. Mocht je toch niet blij zijn met je aankoop of is er toch iets mis met het product, dan kun je het pakketje op eigen kosten terugsturen binnen 7 dagen na ontvangst, onder de volgende voorwaarden:
- Owie dient binnen 48 uur nadat je het pakketje hebt ontvangen op de hoogte te worden gebracht, met vermelding van de klacht.
- De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
- De producten dienen in de originele verpakking met aangehecht kaartje terug te worden gestuurd.
Indien aan deze voorwaarden is voldaan, ontvang je het aankoopbedrag minus de verzendkosten zo snel mogelijk terug.
Wordt een product echter speciaal voor jou gemaakt dan kun je het niet retourneren.
Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd.

Overmacht
Owie is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Owie en transportstagnatie.

Wasvoorschriften
Alle producten dienen uitsluitend voorzichtig met de hand gewassen te worden met een wolwasmiddel en mogen niet in de droogtrommel gedroogd worden. Let op: het product bestaat uit 100% wol, dus wees extra voorzichtig ondanks het viltproces kan er nog krimping plaatsvinden bij verkeerd toepassen van de hierboven beschreven wasvoorschriften! Owie is niet aansprakelijk voor het verkeerd toepassen van de wasvoorschriften.

Persoonsgegevens:
Je persoonlijke gegevens zijn vertrouwelijk en worden door de winkel van Owie niet aan derden verstrekt.Copyright © 2008 OWIEKIDDIE All rights reserved
 

 
Owie Gallerij Bestellen Voorwaarden Contact VerkooppuntenLinks In de media Owie Kiddie